Spaarrente Hypotheekrente
Hoofdpagina van spaarrentehulp.nl Ga naar zakelijk sparenGa naar zakelijk sparen

Disclaimer

Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door HomeFinance Financieel Adviesgroep BV / HomeFinance BV uit Bilthoven. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van bronnen, die wij betrouwbaar achten. Bij de samenstelling van de inhoud van de site is de nodige zorgvuldigheid in acht genomen. HomeFinance BV kan echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het geval de op deze site vermelde gegevens onjuistheden bevatten. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

De website is puur bedoeld als informatiebron. U dient de informatie op deze website niet te beschouwen als een persoonlijk advies. Indien u op basis van de informatie op onze websites de beslissing neemt om een rekening/spaarproduct te openen (of een andere financiële dienst af te nemen), bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan. Wij adviseren u om voordat u een product of dienst afneemt altijd eerst de (algemene) voorwaarden van het betreffende product/dienst bij de betreffende maatschappij op te vragen.

Overname of vermenigvuldiging van de op deze site verstrekte informatie is - anders dan uitsluitend voor privégebruik - alleen toegestaan indien vooraf schriftelijke toestemming van HomeFinance Financieel Adviesgroep BV / HomeFinance BV is verkregen.
Spaarrekeningen vergelijken
Alle spaarrekeningen Deposito sparen
Duurzaam sparen Jeugdsparen
Internetsparen Zakelijk sparen
Veelbezochte pagina's
Over ons: contactgegevens en werkwijze
Spaarrente hulp: spaarrekeningen vergelijken
Overzicht met de belangrijkste spaarbanken
Alles over de spaargarantie en het depositogarantiestelsel
Laatste rentewijzigingen spaarrekeningen en deposito's
Het maximale uit uw spaargeld!
Blijf op de hoogte met de HomeFinance MailService. Bepaal zelf welke informatie u wilt ontvangen. Gratis en vrijblijvend.
Meer info en aanmelden
adverteren  |  disclaimer  |  cookies en privacy  |  contact en werkwijze  |  © 2008 - 2021 Copyright HomeFinance