Spaarrente Hypotheekrente
Hoofdpagina van spaarrentehulp.nl Ga naar zakelijk sparenGa naar zakelijk sparen

Contact

www.spaarrentehulp.nl is een initiatief van HomeFinance Financieel Adviesgroep BV / HomeFinance BV (HomeFinance) uit Bilthoven. Hieronder vindt u enige informatie over ons en onze contactgegevens.

Werkwijze HomeFinance

HomeFinance is zelf geen spaarbank maar werkt wel samen met een groot aantal spaarbanken. Via deze website kan de bezoeker in contact komen met spaarbanken of andere financiŽle dienstverleners, bijvoorbeeld voor het openen van een spaarrekening. Op het moment dat de bezoeker hiervoor kiest, wordt hij of zij direct doorverwezen naar de desbetreffende spaarbank. De verdere afhandeling komt geheel voor de verantwoording van de betreffende financiŽle instelling. Vaak ontvangt HomeFinance dan een vergoeding van de betreffende spaarbank / adverteerder. Hierbij moet u denken aan een clickvergoeding (een vergoeding op het moment dat er op een link of commerciele uiting geklikt wordt), een leadvergoeding (als er op de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt zoals het aanvragen van een spaarrekening) of een vergoeding over het bij de bank gestorte spaarsaldo. Voor meer informatie over onze werkwijze, klik hier.

Tonen jullie alle spaarproducten?

HomeFinance streeft erna om de vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken. Wij tonen echter niet alle spaarproducten die aangeboden worden. Soms wordt hetzelfde spaarproduct onder verschillende namen en door verschillende partijen aangeboden (zogenaamde white label spaarproducten). Wij nemen dan meestal alleen de oorspronkelijke aanbieder (de spaarbank zelf) op in onze vergelijkingen. Daarnaast kan het voorkomen dat bepaalde maatschappijen hun voorwaarden zelf niet publiceren. Dan kan het voor ons onmogelijk zijn om de rentes te volgen en kunnen wij het product niet opnemen.

Alhoewel wij er naar streven om onze overzichten zo compleet mogelijk te maken, kan het dus voorkomen dat de vergelijking niet volledig is.

Adreswijzigingen en vragen voor uw eigen spaarbank

Indien u een vraag heeft over uw eigen spaarproduct of indien u een wijziging door wilt geven in verband met een spaarrekening, dan kunnen wij niets voor u betekenen. Wij verzoeken u voor dit soort zaken direct contact op te nemen met uw eigen spaarbank.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of fouten ontdekt

De gegevens op spaarrentehulp.nl worden dagelijks gecontroleerd. Daarnaast proberen wij de actuele gegevens van zo veel mogelijk relevante spaarproducten te tonen. Wij doen er uiteraard alles aan om de gegevens juist weer te geven. Mocht u toch een fout tegengekomen zijn, dan horen wij het heel graag! Ook als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, verzoeken wij u ons een mail te sturen naar info@homefinance.nl.

Adverteren

Wilt u informatie over de mogelijkheden om op deze website of ťťn van de andere websites van HomeFinance te adverteren, dan verwijzen wij u door naar onze adverteerpagina.

Contactgegevens

Hieronder vindt u een overzicht van onze contactgegevens.

HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V.
Oranje Nassaulaan 12
3722 JM Bilthoven
tel: 030-7370653
email: info@homefinance.nl
kvk: 30208095
afm: 12008513

bezoekadres:
Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht
Spaarrekeningen vergelijken
Alle spaarrekeningen Deposito sparen
Duurzaam sparen Jeugdsparen
Internetsparen Zakelijk sparen
Veelbezochte pagina's
Over ons: contactgegevens en werkwijze
Spaarrente hulp: spaarrekeningen vergelijken
Overzicht met de belangrijkste spaarbanken
Alles over de spaargarantie en het depositogarantiestelsel
Laatste rentewijzigingen spaarrekeningen en deposito's
Het maximale uit uw spaargeld!
Blijf op de hoogte met de HomeFinance MailService. Bepaal zelf welke informatie u wilt ontvangen. Gratis en vrijblijvend.
Meer info en aanmelden
adverteren  |  disclaimer  |  cookies en privacy  |  contact en werkwijze  |  © 2008 - 2021 Copyright HomeFinance